woensdag 6 oktober 2010

Mededelingen en bijzonderheden omtrent webaktiviteiten/websites...

Misschien toch goed om even een klein overzichtje te geven van de diverse websites en weblog-sites.:

Deze gratis blogger-weblogsite waar je nu op kijkt wil ik uitsluitend gaan gebruiken voor alles wat te maken heeft met hoogsensitiviteit (HSP) en de aandoening borderline.

Daarnaast wil ik voor al het overige nieuws (soms misschien ook in verband staande met hsp en borderline) gebruik blijven maken van de algemene gratis weblogsite op http://paradijsvogel2009.wordpress.com/. Het is de oudste weblogsite, met tevens een archief wat teruggaat tot begin november vorig jaar (2009). Deze wordt ook het meeste bezocht.

De standaardwebruimte, gratis behorende bij m'n internetplusbellen-aansluiting van kpn, is voor experimentele doeleinden, tijdelijke website-ontwerpen e.d., op http://home.kpn.nl/kat00020 . Op dit moment is het tijdelijk een site waarop de nieuwste muziek en andere geluidsopnames te beluisteren vallen, met een wisselend aanbod. Het heet Audiowebsite van Boudewijn.

De eveneens gratis websiteruimte op http://cbdekat.magix.net/public blijft het adres voor m'n eigen persoonlijke website, met als hoofdthema HSP, hooggevoeligheid (en alles wat ermee samenhangt). Ik ga er binnenkort weer mee verder. Deze heet Website van Boudewijn...

Tenslotte, de tot nog toe meest uitgebreide, maar nog lang niet afgeronde, Website van Peggy en Boudewijn blijft te vinden op het bekende webadres:
http://www.boudewijnhoogsensitief.nl/ Ook met veel muzieknummers van YouTube en meer archiefopnames.

Ik gebruik in al deze sites, in verband met de privacy van personen, geen gebruik van achternamen, behalve die van mijzelf.

Met deze websites hoop ik na een lange reeks van 'ondergedoken' jaren eens wat meer openheid te gaan brengen naar mensen toe omtrent eigen ideeën, aangaande alles wat met ons menszijn samenhangt, waarbij hoogsensitiviteit en al wat daarmee samenhangt, hopelijk wat meer (h)erkenning zal gaan vinden bij andere mensen die zich er in meerdere of mindere mate in herkennen.  
De websites zijn vooral bedoeld om op een vrijblijvende manier in te spelen op het bewustzijn van andere mensen, ook die zich er niet of in mindere mate in zullen herkennen. Wat mensen er immers mee willen doen, of juist niet, is (heel belangrijk:) een ieder's eigen recht op vrije keuze.

Hartelijke groeten (reakties welkom!),
Boudewijn de Kat

Geen opmerkingen:

Een reactie posten