vrijdag 1 oktober 2010

Welkom op mijn nieuwe, tweede weblog-site!!

Hallo ! ! !

Dit is dan mijn tweede weblogsite, die nog in het experimentele stadium verkeert. De toekomst zal leren of deze site gehandhaafd zal blijven. Bij voldoende succes wil ik hem natuurlijk houden, indien enigszins mogelijk. Ik ga hem de komende periode uittesten, en als ik hem houd, dan wil ik deze site waarschijnlijk toch een iets aangepaste titel gaan geven. Dat wil zeggen, wel een weblog site die van mij is en ook door mij zal worden beheerd, maar eentje die zich vooral specialiseert op één bepaalde soort berichten, bijvoorbeeld over hooggevoeligheid. Echter, ik ben hem nu nog eventjes aan het uittesten. HIj zou dan bijv. HSP Weblog van Boudewijn kunnen gaan heten......., met uitsluitend weblogs over het onderwerp hooggevoeligheid (of iets anders natuurlijk). Hier denk ik nog even over na.

Natuurlijk, de andere weblogsite, die onlangs is verhuisd naar een WordPress- adres, (er staat ook een link naar op déze blogspot.com site), wil ik zo mogelijk ook in de toekomst blijven gebruiken. Gewoon omdat er inmiddels al een heel archief van artikelen op staat gearchiveerd, met een zekere historische waarde.

Ik heb wel gemerkt dat deze weblogsite toch iets makkelijker is in het gebruik en het feit dat deze in het Nederlands is, maakt het ook veel gemakkelijker vind ikzelf. Hoe dan ook, de tijd zal het leren.

Groetjes van Boudewijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten